MTB Route – Reusel

MTB Route – Reusel

February 4, 2022 Fietsen MTB Sport 0

MTB Route – Reusel

De route gestart op parkeerplaats bij “Taverne D’n Ouwe Brandtoren” ten zuiden van Reusel. De route begint meteen vanaf de parkeerplaats en begint heel kort met een single track. Daarna gaat het snel over tot rechten stukken. Je moet goed opletten op de aanwijzigingen het parcours is door vele afgesneden waardoor je op sommige stukken even de weg kwijt kunt raken. De bossen bij Reusel worden op dit moment er onderhouden waardoor de paden er niet altijd goed bij liggen en flink wat modder aanwezig is.

Deze route is aan te raden als verlengstuk van de route van Bladel. Al je de route bladel (groene aanwijzigingen volgt) kun je ook het stuk MTB Reusel oppakken. (±15km extra) met als voordeel na ongeveer 7 km kom je uit bij “Taverne d’n ouwe brandtoren” waar je iets kunt eten of drinken. Onderweg een aantal herten gezien. Weinig hoogte meters en vele grote paden. Al bij al wel een mooie omgeving (Hei, bos, vennetjes)