MTB Route – Drunen en Giersbergen

MTB Route – Drunen en Giersbergen

February 4, 2022 Fietsen MTB Sport 0

MTB Route – Drunen

MTB Route – Drunen is een drukke route. Startpunt: Cafe restaurant de Rustende Jager. De route kent veel single tracks met leuke hoogte meters in het parcours. Je kunt het beste of heel vroeg gaan (voor 8 uur) of laat in de middag. De route ligt er op dit moment erg goed bij en wordt goed bijgehouden met matten. Voor deze route is wel een natuurmonumenten vignet nodig. Deze is makkelijk te bestellen via de site.

Strava link

MTB Route – Giersbergen

Naast de bekende MTB route Drunen ligt ook MTB route Giersbergen. Dit is een heel rustige route en wordt weinig gereden. Het heeft veel rechte stukken. Het begin van de route vanaf startpunt de Rustende Jager begint over een fietspad. Vanaf ongeveer 1,5 km wordt je rechts het bos in gestuurd.

Strava link